Op dik water

In het voorjaar van 2022 verscheen bij Uitgeverij Tjò in Amsterdam de eerste bundel met Goudse gedichten: Compleet ontregeld. Gouda dicht door, dus is er nu een tweede bundel: Op dik water. Ook deze bundel is geïllustreerd door de Goudse kunstenares Maja Etman.

De bundel bevat prachtige gedichten, ik ben onder de indruk. Een groot compliment aan de samenstellers Wanda Micke, Ben van Bommel, Maja Etman en uitgever Paul Nagtegaal.

Ik voel me bevoorrecht dat ook mijn gedicht Wilgen hier tussen mag staan, een gedicht over een koppige Krimpenerwaardse boer dat een speciaal plekje bij me heeft: mede dankzij dit gedicht ben ik polderdichter geworden.

Wil je de bundel kopen? Wees dan snel, de oplage is beperkt. Ik kan je het mailadres van de uitgever geven. De bundel is op prachtig papier gedrukt en met de hand ingebonden, zoals we dat van Tjò gewend zijn.

Op dik water
2024, uitgeverij Tjò, Amsterdam
Oplage: 150 genummerde exemplaren
ISBN 978-90-816539-4-7

Met gedichten van de Goudse dichters Rob Haster, Hanneke Leroux, Jan Graafland, Jorris Hoste, Wanda Micke, Roelie Prins, Corie Grotendorst, Nelly Bakhuizen, Esther Rikkenga, Ru Klein. Frida Domacassé, René Karels, Caro van Amerongen, Piet Hardendoord, Maurits Tompot, Annewies van Ess en Huub van Doorn.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *